Як вибрати хороший коньяк

Як вибрати хороший коньяк
18:57, 01 Июл.

Який коньяк купити? Як вибрати хороший коньяк?

Якщо ви стоїте перед полицею в магазині і думаєте, який коньяк купити, ця стаття для вас! Я допоможу відрізнити справжній коньяк від підробки, поясню, що шукати на етикетках і як розпізнати вік напою. Ви можете замовити та купити коньяк у тетрапаку за посиланням https://tetrashop.com.ua/konjak-tetrapak/ за самою вигідною та недорогою ціною, без накруток і переплат.

Чому коньяк?

Чому я пишу про коньяк? Ви повинні знати, що я не фахівець із коньяку, але цілий рік я працював волонтером у Коньяку. Тому я побував у багатьох коньячних будинках (maison de cognac) і продегустував різні напої. Для тих, хто страждає на дилему, який коньяк купити, хочу поділитися накопиченими знаннями.

Ви питаєте мене: Коньяк – це місце на карті, чи я кажу, що прожив рік у пляшці? Коньяк - це місто, що дав назву напою. Середньовічний місто Коньяк розташований на заході Франції в регіоні Шаранта. Це унікальне місце у світі, де століттями зберігалася традиція приготування вогняного напою. Ця частина Франції відома виробництвом винограду, який майже всюди росте на пологих пагорбах. Регіон сусідить із Бордо, відомим своїм виноробством.

Як прихильник відповідальних подорожей та сталого розвитку, я намагаюся підтримувати місцевих виробників, бджолярів та цінувати традиції у регіонах, які відвідую. Я люблю регіональне пиво та дегустацію вин. На жаль, не у всіх є можливість по дорозі до Франції купити хороший коньяк, але, сподіваюся, ви зрозумієте з цієї статті, що варіанти та ціни, які пропонуються в нашій країні, зовсім інші, ніж на батьківщині коньяку, і, на мій погляд трохи сумно, тому що на ринку домінують величезні концерни. Хто знає, можливо, я зможу надихнути вас відвідати Францію та вдома, де вона виробляється?

Як виготовляють коньяк? Основи виробництва коньяку

Коньяк виготовляється з винограду. Відразу після збирання винограду вичавлюють сік і піддають короткочасній ферментації. Традиційно дистиляція коньяку відбувається у два окремих етапи з використанням мідних резервуарів. Результат першого нагрівання виноградного соку з 35%-ним спиртом називається de brouillis. Другий етап - la bonne chauffe, який випливає із чистого спирту із середнім вмістом спирту 70%. На цьому етапі це ще коньяк, а т.зв. вода життя.

Рубрика: Статьи. Читать весь текст на misto.kharkiv.ua.